Wat doe ik

Gel nagels

Om een gelnagel aan te kunnen brengen, heeft de nagel lengte nodig. Wanneer dit niet het geval is, wordt er gewerkt met tips. Een tip is een kunststof nagel die op de nagel geplakt wordt en daarna wordt verstevigd met de gel. Heb je mooie lange nagels? Dan kun je door middel van gel uw nagels laten verstevigen. Gel is een stroopachtige substantie die uithardt onder het licht van een UV lamp. De gel wordt in enkele lagen over uw natuurlijke nagel aangebracht, uitgehard en in vorm gevijld. De gelnagel kan op verschillende manieren worden afgewerkt; naturel, (colour) french, full colour gel of nailart. Hierna worden de gelnagels voorzien van een topcoat.

 

Gelish nagels

Een mooi alternatief voor gelnagels zijn Gelish nagels..Het is een semi-permanente nagellak die verschillende opties biedt voor het uitbreiden van de behandelingen voor natuurlijke nagels.

Gelish verbergt onvolmaaktheden in de natuurlijke nagel en de natuurlijke nagel wordt verstevigd. Gelish nagellak kan geplaatst worden in een permanente kleur of als french manicure. Gelish is flexibel, duurzaam en eenvoudig te verwijderen.

Met gelish hoeft je niet langer te wachten tot de nagels droog zijn na de behandeling. Afbrokkelen, krasjes en dofheid, zwakke en beschadigde nagels die snel inscheuren, verwijderingsschade door een frees of vijl, … behoren definitief tot het verleden. Gelish nagels bieden u kwaliteit en comfort!

Gelish nagellak brengt men aan zoals gewone nagellak. Maar het is geurloos en het wordt niet afgewerkt met schadelijke chemicaliën! Gelish is beschermend met elke keer opnieuw een prachtig spiegelend resultaat. Bovendien wordt de natuurlijke nagel niet beschadigd en hebt je absoluut probleemloze nagels.

Na 3 à 4 weken kan de Gelish nagellak makkelijk verwijderd worden en kies je voor een nieuw kleurtje.

 

French

Een french manicure is bedoeld om je nagels natuurlijk te laten lijken.

Het is een manier van lakken waarbij de nagels een schitterende ‘natural look’ krijgen. De nagelranden worden parelwit terwijl de natuurlijke kleur van de nagels versterkt wordt.

French Manicure is uiterst geschikt om het verschil tussen kortere en langere nagels te camoufleren.

Kenmerkend is de witte halve maan aan de bovenkant van de nagels en de rest van de nagel die naturel is gelakt met een transparante nagellak. Voor de variatie kan de nagel ook geaccentueerd worden met een zachte roze kleur of andere lichte kleuren.

Een french manicure geeft je nagels een verzorgd uiterlijk en kan toegepast worden op lange en korte nagels.

 

Nagelverlenging

Wilt u mooie lange nagels voor een langere periode of uw eigen nagels laten groeien, dan is deze behandeling een uitkomst.

De nagelverlenging wordt gemaakt door het gebruik van zogenaamde 'tips'

 

Nail Art

Nail-Art is een verzamelnaam voor de verschillende manieren waarop nagels versierd kunnen worden.

Nagels kunnen prachtig versierd worden met verschillende materialen: nagellak, verf, plaatjes, steentjes, glitter en gekleurde gel.

De mogelijkheden zijn ongelimiteerd.

Voor elke gelegenheid is iets leuks te verzinnen, zodat u uniek voor de dag komt.

Nail art is de `finishing touch’ voor je kunstnagels en geeft ze een professionele uitstraling die niet onopgemerkt zal blijven.

Voor het design van de nail art kan worden gekozen uit een groot aantal voorbeelden, natuurlijk kun je ook zelf een ideetje voor een nail art voorstellen.